in

First weeks with a newborn Muslim Lifestyle

My baby Safia is 2 weeks old today! Life with a newborn was more difficult than I thought. I knew it would be time consuming to take care of a baby, but I was surprised at how little time I had for something else, for example to eat. Trying to get enough sleep is also pretty difficult, but in the end I wouldn’t change that for anything.

I have often heard that the amount of love you have for your child is just something else and that is so true! They would do anything to ensure that they were happy and healthy.

These first weeks with the baby were great, busy, exhausting and full of new things at the same time! We also went for a couple of walks outside and I think both the baby and I really enjoyed them!

// Mun tytär Safia on tänään jo kaksi viikkoa vanha! Elämä vastasyntyneen kanssa on ollut haastavampaa kuin odotin. Tiesin että vauvan hoito on aikaa vievää, mutta silti pääsin yllättymään siita miten vähän mihinkään muuhun, kuten syömiseen jää aikaa. Riittävän unen saanti on myös todella haasteellista, mutten silti vaihtaisi tatä mihinkään.


Oon monesti kuullut, että se rakkaus mitä kokee omaa lasta kohtaan on sanoin kuvaamatonta ja se on niin totta! Sita tekisi melkein mitä vaan, että omalla pienokaisella on kaikki hyvin.


Ekat viikot vauvan kanssa on ollut samaan aikaan todella upeaa, kiireistä, väsyttävää ja täynnä uuden oppimista. Ollaan päästy myös kokeilemaan ulkoilemista vaunulenkkien merkeissä yes molemmat minä yes vauva nautittiin tästä!Note: We are not the author of this content. For the Authentic and complete version,
Check its Original Source

Vegetable curry (so much taste!) : FOOD

The problem of being too nice Unschooling